Vastuuvapautuslauseke

Helsingin kaupunki on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: if.leh@imein.anneh.

Sähköpostitse tai verkkolomakkeella lähetetyt vastaukset ja tietosuojakyselyt käsitellään samalla tavalla kuin kirjeet. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa meiltä vastausta viimeistään 1 kuukauden kuluessa. Monimutkaisissa pyynnöissä ilmoitamme sinulle 1 kuukauden kuluessa, jos tarvitsemme enintään 3 kuukautta.

Työntekijämme tekevät kaikkensa varmistaakseen verkkosivujemme saavutettavuuden ja parantaakseen sitä jatkuvasti. Mukaan lukien henkilöt, jotka käyttävät erityisiä ohjelmistoja vamman vuoksi.

Tämä verkkosivusto on siksi rakennettu WCAG 2.1 -tason AA-ohjeiden mukaisesti. Nämä ohjeet ovat kansainvälisesti tunnustettuja sopimuksia verkkosivujen saavutettavuudesta, kestävyydestä, vaihdettavuudesta ja löydettävyydestä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Helsingin kaupunki:lle.

Tämän verkkosivuston sisältö on saatavilla Creative Commons Attribution-Share Alike -lisenssillä, ellei toisin mainita.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.