Vastuuvapautuslauseke

0n sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja täsmällisenä. Jos kuitenkin kohtaat jotain virheellistä tai vanhentunutta tietoa, arvostamme sitä, että voisit kertoa siitä meille. Osoittakaa meille, mistä kohtaa verkkosivustoa olette lukeneet tiedot. Sen jälkeen tarkastelemme tätä mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: [sähköposti_yritys].

Sähköpostitse tai verkkolomakkeella lähetettyjä vastauksia ja tietosuojakyselyjä käsitellään samalla tavalla kuin kirjeitä. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa vastausta meiltä viimeistään kuukauden kuluessa. Monimutkaisten pyyntöjen yhteydessä ilmoitamme sinulle kuukauden kuluessa, jos tarvitsemme enintään 3 kuukautta.

Työntekijämme pyrkivät kaikin tavoin takaamaan pääsyn verkkosivustollemme ja parantamaan sitä jatkuvasti. Mukaan lukien henkilöt, jotka käyttävät erityisohjelmistoja vamman vuoksi.

Tämä verkkosivusto on rakennettu WCAG 2.1 -tason, AA-ohjeiden mukaisesti. Nämä ohjeet ovat kansainvälisesti tunnustettuja sopimuksia verkkosivustojen saatavuudesta, kestävyydestä, vaihdettavuudesta ja löydettävyydestä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Helsingin kaupunki :lle.

Tämän verkkosivuston sisältö on saatavana Creative Commons Attribution-Share Alike -lisenssillä, ellei toisin mainita.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston esteettömyydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.